Női és férfi termékenység, Endokrinológia, Nőgyógyászat

Címünk:
1051 Budapest, Arany János u. 33.
E-mail cím:
budapest@aranyklinika.hu

Aranyklinika Budapest I Női és férfi termékenység, Endokrinológia, Nőgyógyászat

Orvosaink és munkatársaink

Dr. Novák Zoltán Ph.D

Szülész-nőgyógyász szakorvos, Nőgyógyászati sebész, Osztályvezető főorvos, Magyar Nőgyógyász Onkológusok Társaságának elnöke

Elsősorban nőgyógyászati onkológiával és kismedencei sebészettel foglalkozom. Szakképzésemet követően Európa vezető centrumaiban (Leuven, Berlin, London) képeztem magamat tovább. Büszke vagyok rá, hogy a világhírű lille-i professzornál, Eric Leblancnál is jártam, akitől rengeteget tanultam a modern, laparoszkópos nőgyógyászati sebészetről.

4,5 éven át dolgoztam egy svájci megyei kórház főorvosaként Neuchatelben, Svájcban. Itt sajátíthattam el a legújabb eljárásokat, és ismertem meg a legmodernebb protokollokat. Ezt követően a lille-i és lyoni egyetem közös egyéves hüvelyi sebészeti képzését végeztem el, és kaptam meg elismert diplomájukat, majd a lyoni egyetemen egy egyéves kolposzkópos képzést is elvégeztem,  és vizsgát tettem a francia kolposzkópos társaság minősítő vizsgáján. Átlagosan évente 2-3 nemzetközi továbbképzésre jutok el.

Jelenleg az ország legnagyobb forgalmú nőgyógyászati onkológiai osztályát vezetem az Országos Onkológiai Intézetben

Ezen az osztályon elsősorban nehéz daganatműtéteket, másodsorban mélyen infiltráló endometriózist operálok. Kifejezetten érdekel a mélyen infiltráló endometriózis ultrahang diagnosztikája, melyből több száz vizsgálatot elvégeztem már. Büszke vagyok arra, hogy nem csak magyar kollégák, de több országból is megkerestek külföldi kollégák, hogy tőlem tanulhassanak (pl. Argentína, Líbia). Munkánkat egyre inkább elismerik külföldi kollégák, számos nemzetközi kooperációban veszek részt.

Számos külföldi tudományos publikációm jelent meg, három magyar szakkönyv fejezet mellett. Több nemzetközi szakmai folyóirat hivatalos bírálója voltam.

  • laparoszkópos kismedencei sebészet
  • endometriózis műtétek
  • nőgyógyászati daganatsebészet
  • nőgyógyászati határterület sebészete (húgyhólyag, bél, ureterek)
  • az endometriózis speciális ultrahang diagnosztikája
  • mélyen infiltráló endometriózis UH vizsgálata

2015: Kolposzkópia és méhnyakkórtan szakképzés és szakvizsga Lyoni Egyetem, Franciaország

 2014: Hüvelyi sebészeti szakképzés és szakvizsga Lyoni és Lille-i Egyetem,Franciaország

 2013: Nőgyógyászati daganatsebész szakképzés és szakvizsga (Magyarország)

 2010: Laparoszkópos szakképzés Centre Oscar Lambret (Lille,Franciaország)

 2006: Szülészet- nőgyógyászat szakorvosképzés és szakvizsga (Szeged, Magyarország)

Dr. Takács Tamás

Urológus, andrológus

A Semmelweis Egyetem orvosi karán végeztem tanulmányaimat, urológiából és  andrológiából szereztem szakvizsgát.

Munkám során 12 évig dolgoztam a B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi oktató Kórház Urológia Osztályán, széleskörű tapasztalatra tettem szert mind a diagnosztika, mind a műtéti és egyéb terápiás eljárások terén. Andrológiai szakképzésem során bekapcsolódtam a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának Andrológiai Centrumában zajló tudományos munkába, a Centrummal jelenleg is szoros együttműködésben dolgozom.

2016-ban, családommal együtt Gibraltárra (Brit Tengerentúli Terület) költöztem, hogy részt vegyek az urológiai tevékenység kialakításában és fejlesztésében, a részleg munkáját 2019-től irányítottam, több újítást vezettem be.  Büszke vagyok rá, hogy munkámat Outstanding Contribution díjjal ismerték el. Ugyanebben az évben, a londoni Guy’s and St Thomas’ Hospital Urológiai Osztályán, Visiting Consultant-ként vettem részt a betegellátásban.

2019 novembere óta ismét itthon, andrológusként veszek részt a gyógyító munkában.

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Centrumában dolgozom andrológusként.

Napjaink kedvezőtlen demográfiai mutatói mellett kiemelkedően fontosnak tartom, hogy a meddőség miatt orvoshoz forduló férfiak magas színvonalú, teljes spektrumú ellátásban részesüljenek, ezzel hozzásegítve, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen. A férfi meddőség mellett az andrológia teljes spektrumával (férfi szexuális zavarok, idősödő férfiak hormonális zavarai, férfi fogamzásgátlás) foglalkozom, mert véleményem szerint ezen problémák eredményes kezelése  jelentősen hozzájárul az életminőség javításához.

  • andrológia
  • férfi meddőség
  • férfi szexuális zavarok
  • idősödő férfiak hormonális zavarai
  • férfi fogamzásgátlás

2019: Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation Trust, Urology Department, London, UK
Honorary Visiting Consultant Urologist

2016 – 2019: St Bernard’s Hospital, Gibraltar, UK

2013: Andrológia szakvizsga (155/2013)

2010: FEBU (Fellow of the European Board of Urology – európai szakvizsga)

2010: Urológia szakvizsga (659/2010)

2004: Általános Orvos (287/2004) Semmelweis Egyetem, Budapest

Dr. Lukács Edina

Szülész-nőgyógyász, klinikai szakorvos, HPV specialista

Általános orvosi oklevelemet a Debreceni Egyetemen szereztem meg 2016-ban. Az egyetem elvégzését követően szülészet-nőgyógyászat szakirányban kezdtem el szakorvosi képzésemet és a nőgyógyászati onkológia egyértelműen az érdeklődésem középpontjába került. Az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán, Dr. Novák Zoltán elismert nőgyógyászati daganatsebész mellett dolgozva fiatal korom ellenére jelentős számú, sokszor súlyos állapotú páciens ellátását figyelhetem meg és legtöbb esetben én is az ellátó csapat tagja vagyok, ezáltal folyamatosan bővíthetem tapasztalataimat.  Képzésem a legkorszerűbb eljárásmódok és vizsgálatok eredményeinek követésével igyekszem kiegészíteni.  A nőgyógyászati daganatos megbetegedéseken belül különös érdeklődési területem a kolposzkópos vizsgálat, valamint a HPV fertőzés és annak talaján kialakult méhnyakszűrési rendellenességek, méhnyak daganatos megbetegedése.

  • méhnyakszűrés, HPV szűrés
  • méhnyakszűrési lelet értelmezése, tanácsadás, HPV oltás
  • kolposzkópia
  • mintavétel (biopszia) és kiegészítő vizsgálatok (biomarker vizsgálat)

 

2016: Általános orvosi oklevél, Debreceni Egyetem

2023: Szülész nőgyógyász szakorvos

demeter-dóra

Demeter Dóra

Vezető dietetikus

2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként. Egyetem során részt vettem már főzőstúdión, kortárs oktatóprogramon, önkéntes szűréseken. Miután lediplomáztam, egy gasztroenterológiai rendelőben dolgoztam, ahol számos inzulinrezisztens vagy cukorbeteg páciens ellátásában vettem részt.  Jelenleg a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán vagyok dietetikus. Számomora a dietetika a konyhaművészet és a gyógyítás ötvözete. Célom, hogy úgy adjam át a diétás ismereteket a pácienseknek, hogy az elkészített ételek ízletesek, élvezetesek legyenek. 

  • Inzulinrezisztencia és cukorbetegség
  • PCOS
  • Endometriózis diétája
  • Elhízás étrendi terápiája

2014-2018: Semmelweis Egyetem, Ápolás és betegellátás szak, Dietetikus szakirány

Dr. Vesztergom Dóra

Szülész-nőgyógyász, reproduktív endokrinológus, meddőségi specialista

A Semmelweis Egyetemen kezdtem tanulmányaimat, a klinikai szemléletem kialakításában azonban alapvetően a Svájcban eltöltött 6 éves szülészet-nőgyógyászati szakképzésem játszotta a legnagyobb szerepet. A svájci tanulmányaim alatt belga és franciaországi képzésben vettem részt, legutóbb a világ egyik vezető lombik intézetében, az UZ-Brüsszelben dolgoztam klinikai orvosként, ezt követően költöztünk haza, Magyarországra. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Asszisztált Reprodukciós Centrumában dolgozom meddőségi specialistaként.

 A szülészet-nőgyógyászatot endokrinológia szakvizsgával egészítettem ki, hogy több oldalról is vizsgálhassam a reprodukció endokrinológiáját, és a női hormonrendszert és minél komplexebb ellátást tudjak biztosítani a pácienseimnek.

Kifejezetten érdekel a nőgyógyászati ultrahang diagnosztika, azon belül a 3D-s vizualizálás. Másik érdeklődési területem, a férjem munkája révén, aki nőgyógyászati daganatsebész, a fertilitás prezerváció

  • Meddőség
  • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy)
  • 3D, 4D-s nőgyógyászati ultrahang
  • Reproduktív endokrinológia
  • PCOS
  • Inzulinrezisztencia
  • Vérzészavarok
  • Hormonterápia
  • Menopauza
  • Termékenység megőrzése

2020  
Universitair Ziekenhuis Brussel -CRG, Asszisztált reprodukciós centrum, Belgium

2019
Endokrinológia és anyagcsere betegségek szakorvos képzés és szakvizsga, Budapest

2016
Szülészet- nőgyógyászat szakorvosképzés és szakvizsga (FMH), Lausanne, Svájc

2015
Asszisztált reprodukciós szakképzés (lombik kezelés és inszemináció) és szakvizsga, Hôpital Cochin, Párizs, Franciaország

2008
Általános orvosi diploma: „Summa cum laude” Semmelweis Egyetem, Budapest

demeter-ágota

Dr. Demeter Ágota

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen általános orvosi karán végeztem. A hat év alatt többször lehetőségem nyílt Erasmus és más ösztöndíjakkal külföldön tanulni. Szakképzésemet a Nagyszebeni Egyetemi Klinikán kezdtem, majd Marosvásárhelyen folytattam, végül a Semmelweis Egyetem II.sz Női Klinikájára sikerült felvételt nyernem. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Nőgyógyászati Klinikáján illetve a Maternity Magánklinikán dolgozom. 

 

Egyaránt foglalkozom szülészettel és nőgyógyászattal, nem tudnék választani közöttük. Nőgyógyászaton belül kifejezetten foglalkoztat a sportnőgyógyászat, a visszatérő fertőzések kezelése, illetve a hüvelyi műtétek. 

 

Szülészeti ellátásban a magas kockázatú várandósságok gondozása (IVF után, endometriosisos paciensek, conisatio után, stb.) amivel szívesen foglalkozom. Ezzel együtt egy olyan komplex ellátást szeretnék nyújtani a várandósság megállapításától a szülés utáni vizsgálatokig, ahol partnerként döntünk a páciens igényeinek és elképzeléseinek megfelelően, legyen szó a szülés módjáról vagy életvitelbeli kérdésekről. 

  • várandósgondozás 
  • szülés utáni regeneráció
  • általános nőgyógyászati szűrések (cytologia, HPV, biopszia)
  • fogamzásgátlás
  • nőgyógyászati fertőzések
  • vérzészavarok
  • ciklusbeállítás
  • sportnőgyógyászat

2018 Laparoscopy Intensive Practical Suturing (LIPS) – The European Academy of Gynaecogical Surgery – Leuven, Belgium

 2017  Szülészet- nőgyógyászat szakvizsga

2014 6th Romanian Ian Donald Course – Inter-University School of Medical Ultrasound – Kolozsvár, Románia

2012 Általános orvosi diploma (Marosvásárhelyi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetem)

Dr. Nagyházi Orsolya

Dr. Nagyházi Orsolya

Szülész-nőgyógyász szakorvos

A Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvos karán végeztem Summa cum laude minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim utolsó időszakában az egyetem Sebészeti Klinikáján végeztem tudományos munkát az intelligens sebészi szövet-meghatározó kés alkalmazásának témakörében, amely munkával OTDK (Országos Tudományos Diákköri Konferencia) tanulmányi versenyen I. helyezést értem el (XXXII. OTDK, Orvos- és Egészségtudományi Szekció, Klinikai orvostudományok/ Hasi, Mellkasi- és plasztikai sebészet, transzplantációs sebészet I. Tagozat).

A diploma megszerzését követően először a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgoztam, majd a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el, ahol a szakorvosjelöltségemet töltöttem 2020 végéig.

  • Általános nőgyógyászati vizsgálatok, szűrések
  • Rendszertelen menstruáció
  • Vérzészavarok
  • Nőgyógyászati fertőzések
  • Várandósgondozás
  • Fogamzásgátlási tanácsadás

szülész-nőgyógyász szakorvos
[ 27/11/2020 ]

általános orvos
Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar [ 2009 – 2015 ]
Cím: Debrecen (Magyarország)

nguyen-thu

Dr. Nguyen Thu Hong

Inszeminációs/ lombikbébi program kiegészítő kezelése akupunktúrával

Időpontfoglalás:

Nyugati általános orvosként diplomáztam a Hanoi Orvostudományi Egyetemen, Vietnamban. Kórházakban végzett munkám és gyakorlataim során rájöttem, hogy a betegeknek valóban szükségük van kiegészítő kezelésekre, amely felerősíti az öngyógyító képességüket, így jobb eredményeket képesesnek elérni, illetve gyorsabban gyógyulnak. Ezért a Hagyományos Kínai Orvoslásra is szakosodtam, különösen az akupunktúrára. Az akupunktúra a TCM kulcseleme, amely fokozza a test energiaáramlását, és ezáltal segíti öngyógyító képességének helyreállítását, úgy, hogy közben nincs mellékhatása. Úgy gondolom, hogy a nyugati orvoslás és az akupunktúra együttes alkalmazása a legoptimálisabb kezelés a betegek számára.

Közel 10 éves tapasztalatom van az akupunktúra és az fonalbeültetés területén. Fő szakterületeim: nőgyógyászati ​​és meddőségi problémák, depresszió, pánikbetegség, elhízás, pajzsmirigy működési problémák. Évekig dolgoztam a Hanoi kórházakban és a Vietnami Rehabilitációs intézetben, Budapesten. Jelenleg a Vietkimhong Klinikán dolgozom akupunktúrás szakorvosként. Gyakran kezelek termékenységi problémákkal küzdő párokat, különösen az endometriózisban, petefészekcisztákban, PCOS-ban, egyéb hormon problémákban szenvedő nőket, és azokat, akik természetes kezelési módszereket akarnak használni a teherbeesés érdekében. Az akupunktúrás kezelés mellett gyakran személyre szabott tanácsokat is adok a betegeimnek az egészséges életmódról.

  • inszeminációs/ lombikbébi program kiegészítő kezelése akupunktúrával
  • meddőség
  • hormonzavarok
  • elhízás
  • pajzsmirigy működési problémák
  • depresszió, pánik

2020: A Hagyományos Kínai Orvoslás és kapcsolt technikái elmélete és gyakorlata szakképzés, Pécsi Egyetem Egészségtudományi Kar

2015-2020: Általános  orvosi diploma, Semmelweis Egyetem, Budapest, Hungary

2019: Tanúsítvány az Onkológia alapjairól Akupunktúra, IMS / Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York, NY 10021, USA

2015-2018: II. szintű fonalbeültetés, Vietnámi Rehabilitációs Intézet, Budapest, Magyarország

2015: Magas szintű akupunktúra képzés, Nemzeti Akupunktúra Kórház, Hanoi, Vietnám

2014: Hagyományos Kínai orvoslás poszt-graduális diploma Hanoi Orvostudományi Egyetem, Vietnám

2013: Erasmus, 3 éves képzés  Fenntartható Regionális Egészségügyi Rendszerben (Spanyolország, Magyarország, LitvániaÖ

2009: Általános  orvosi diploma, Hanoi Orvosi Egyetem, Vietnám

Dr. Novák Zoltán Ph.D

Szülész-nőgyógyász szakorvos, Nőgyógyászati sebész, Osztályvezető főorvos, Magyar Nőgyógyász Onkológusok Társaságának elnöke

Elsősorban nőgyógyászati onkológiával és kismedencei sebészettel foglalkozom. Szakképzésemet követően Európa vezető centrumaiban (Leuven, Berlin, London) képeztem magamat tovább. Büszke vagyok rá, hogy a világhírű lille-i professzornál, Eric Leblancnál is jártam, akitől rengeteget tanultam a modern, laparoszkópos nőgyógyászati sebészetről.

4,5 éven át dolgoztam egy svájci megyei kórház főorvosaként Neuchatelben, Svájcban. Itt sajátíthattam el a legújabb eljárásokat, és ismertem meg a legmodernebb protokollokat. Ezt követően a lille-i és lyoni egyetem közös egyéves hüvelyi sebészeti képzését végeztem el, és kaptam meg elismert diplomájukat, majd a lyoni egyetemen egy egyéves kolposzkópos képzést is elvégeztem,  és vizsgát tettem a francia kolposzkópos társaság minősítő vizsgáján. Átlagosan évente 2-3 nemzetközi továbbképzésre jutok el.

Jelenleg az ország legnagyobb forgalmú nőgyógyászati onkológiai osztályát vezetem az Országos Onkológiai Intézetben

Ezen az osztályon elsősorban nehéz daganatműtéteket, másodsorban mélyen infiltráló endometriózist operálok. Kifejezetten érdekel a mélyen infiltráló endometriózis ultrahang diagnosztikája, melyből több száz vizsgálatot elvégeztem már. Büszke vagyok arra, hogy nem csak magyar kollégák, de több országból is megkerestek külföldi kollégák, hogy tőlem tanulhassanak (pl. Argentína, Líbia). Munkánkat egyre inkább elismerik külföldi kollégák, számos nemzetközi kooperációban veszek részt.

Számos külföldi tudományos publikációm jelent meg, három magyar szakkönyv fejezet mellett. Több nemzetközi szakmai folyóirat hivatalos bírálója voltam.

  • laparoszkópos kismedencei sebészet
  • endometriózis műtétek
  • nőgyógyászati daganatsebészet
  • nőgyógyászati határterület sebészete (húgyhólyag, bél, ureterek)
  • az endometriózis speciális ultrahang diagnosztikája
  • mélyen infiltráló endometriózis UH vizsgálata

2015: Kolposzkópia és méhnyakkórtan szakképzés és szakvizsga Lyoni Egyetem, Franciaország

 2014: Hüvelyi sebészeti szakképzés és szakvizsga Lyoni és Lille-i Egyetem,Franciaország

 2013: Nőgyógyászati daganatsebész szakképzés és szakvizsga (Magyarország)

 2010: Laparoszkópos szakképzés Centre Oscar Lambret (Lille,Franciaország)

 2006: Szülészet- nőgyógyászat szakorvosképzés és szakvizsga (Szeged, Magyarország)

Dr. Vesztergom Dóra

Szülész-nőgyógyász, reproduktív endokrinológus, meddőségi specialista

A Semmelweis Egyetemen kezdtem tanulmányaimat, a klinikai szemléletem kialakításában azonban alapvetően a Svájcban eltöltött 6 éves szülészet-nőgyógyászati szakképzésem játszotta a legnagyobb szerepet. A svájci tanulmányaim alatt belga és franciaországi képzésben vettem részt, legutóbb a világ egyik vezető lombik intézetében, az UZ-Brüsszelben dolgoztam klinikai orvosként, ezt követően költöztünk haza, Magyarországra.

 A szülészet-nőgyógyászatot endokrinológia szakvizsgával egészítettem ki, hogy több oldalról is vizsgálhassam a reprodukció endokrinológiáját, és a női hormonrendszert és minél komplexebb ellátást tudjak biztosítani a pácienseimnek.

Kifejezetten érdekel a nőgyógyászati ultrahang diagnosztika, azon belül a 3D-s vizualizálás. Másik érdeklődési területem, a férjem munkája révén, aki nőgyógyászati daganatsebész, a fertilitás prezerváció

  • Meddőség
  • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy)
  • 3D, 4D-s nőgyógyászati ultrahang
  • Reproduktív endokrinológia
  • PCOS
  • Inzulinrezisztencia
  • Vérzészavarok
  • Hormonterápia
  • Menopauza
  • Termékenység megőrzése

2020  
Universitair Ziekenhuis Brussel -CRG, Asszisztált reprodukciós centrum, Belgium

2019
Endokrinológia és anyagcsere betegségek szakorvos képzés és szakvizsga, Budapest

2016
Szülészet- nőgyógyászat szakorvosképzés és szakvizsga (FMH), Lausanne, Svájc

2015
Asszisztált reprodukciós szakképzés (lombik kezelés és inszemináció) és szakvizsga, Hôpital Cochin, Párizs, Franciaország

2008
Általános orvosi diploma: „Summa cum laude” Semmelweis Egyetem, Budapest

Dr. Takács Tamás

Urológus, andrológus

A Semmelweis Egyetem orvosi karán végeztem tanulmányaimat, urológiából és  andrológiából szereztem szakvizsgát.

Munkám során 12 évig dolgoztam a B-A-Z Megyei Kórház és Egyetemi oktató Kórház Urológia Osztályán, széleskörű tapasztalatra tettem szert mind a diagnosztika, mind a műtéti és egyéb terápiás eljárások terén. Andrológiai szakképzésem során bekapcsolódtam a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának Andrológiai Centrumában zajló tudományos munkába, a Centrummal jelenleg is szoros együttműködésben dolgozom.

2016-ban, családommal együtt Gibraltárra (Brit Tengerentúli Terület) költöztem, hogy részt vegyek az urológiai tevékenység kialakításában és fejlesztésében, a részleg munkáját 2019-től irányítottam, több újítást vezettem be.  Büszke vagyok rá, hogy munkámat Outstanding Contribution díjjal ismerték el. Ugyanebben az évben, a londoni Guy’s and St Thomas’ Hospital Urológiai Osztályán, Visiting Consultant-ként vettem részt a betegellátásban.

2019 novembere óta ismét itthon, andrológusként veszek részt a betegellátásban.

Jelenleg a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Asszisztált Reprodukciós Centrumában dolgozom andrológusként.

Napjaink kedvezőtlen demográfiai mutatói mellett kiemelkedően fontosnak tartom, hogy a meddőség miatt orvoshoz forduló férfiak magas színvonalú, teljes spektrumú ellátásban részesüljenek, ezzel hozzásegítve, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen. A férfi meddőség mellett az andrológia teljes spektrumával (férfi szexuális zavarok, idősödő férfiak hormonális zavarai, férfi fogamzásgátlás) foglalkozom, mert véleményem szerint ezen problémák eredményes kezelése  jelentősen hozzájárul az életminőség javításához.

  • andrológia
  • férfi meddőség
  • férfi szexuális zavarok
  • idősödő férfiak hormonális zavarai
  • férfi fogamzásgátlás

2019: Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation Trust, Urology Department, London, UK
Honorary Visiting Consultant Urologist

2016 – 2019: St Bernard’s Hospital, Gibraltar, UK

2013: Andrológia szakvizsga (155/2013)

2010: FEBU (Fellow of the European Board of Urology – európai szakvizsga)

2010: Urológia szakvizsga (659/2010)

2004: Általános Orvos (287/2004) Semmelweis Egyetem, Budapest

demeter-ágota

Dr. Demeter Ágota

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen általános orvosi karán végeztem. A hat év alatt többször lehetőségem nyílt Erasmus és más ösztöndíjakkal külföldön tanulni. Szakképzésemet a Nagyszebeni Egyetemi Klinikán kezdtem, majd Marosvásárhelyen folytattam, végül a Semmelweis Egyetem II.sz Női Klinikájára sikerült felvételt nyernem. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Nőgyógyászati Klinikáján illetve a Maternity Magánklinikán dolgozom. 

 

Egyaránt foglalkozom szülészettel és nőgyógyászattal, nem tudnék választani közöttük. Nőgyógyászaton belül kifejezetten foglalkoztat a sportnőgyógyászat, a visszatérő fertőzések kezelése, illetve a hüvelyi műtétek. 

 

Szülészeti ellátásban a magas kockázatú várandósságok gondozása (IVF után, endometriosisos paciensek, conisatio után, stb.) amivel szívesen foglalkozom. Ezzel együtt egy olyan komplex ellátást szeretnék nyújtani a várandósság megállapításától a szülés utáni vizsgálatokig, ahol partnerként döntünk a páciens igényeinek és elképzeléseinek megfelelően, legyen szó a szülés módjáról vagy életvitelbeli kérdésekről. 

  • várandósgondozás 
  • szülés utáni regeneráció
  • általános nőgyógyászati szűrések (cytologia, HPV, biopszia)
  • fogamzásgátlás
  • nőgyógyászati fertőzések
  • vérzészavarok
  • ciklusbeállítás
  • sportnőgyógyászat

2018 Laparoscopy Intensive Practical Suturing (LIPS) – The European Academy of Gynaecogical Surgery – Leuven, Belgium

 2017  Szülészet- nőgyógyászat szakvizsga

2014 6th Romanian Ian Donald Course – Inter-University School of Medical Ultrasound – Kolozsvár, Románia

2012 Általános orvosi diploma (Marosvásárhelyi Orvosi- és Gyógyszerészeti Egyetem)

demeter-dóra

Demeter Dóra

Vezető dietetikus

2018-ban végeztem a Semmelweis Egyetemen dietetikusként. Egyetem során részt vettem már főzőstúdión, kortárs oktatóprogramon, önkéntes szűréseken. Miután lediplomáztam, egy gasztroenterológiai rendelőben dolgoztam, ahol számos inzulinrezisztens vagy cukorbeteg páciens ellátásában vettem részt.  Jelenleg a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikán vagyok dietetikus. Számomora a dietetika a konyhaművészet és a gyógyítás ötvözete. Célom, hogy úgy adjam át a diétás ismereteket a pácienseknek, hogy az elkészített ételek ízletesek, élvezetesek legyenek. 

  • Inzulinrezisztencia és cukorbetegség
  • PCOS
  • Endometriózis diétája
  • Elhízás étrendi terápiája

2014-2018: Semmelweis Egyetem, Ápolás és betegellátás szak, Dietetikus szakirány

Dr. Lukács Edina

Szülész-nőgyógyász, klinikai szakorvos, HPV specialista

Általános orvosi oklevelemet a Debreceni Egyetemen szereztem meg 2016-ban. Az egyetem elvégzését követően szülészet-nőgyógyászat szakirányban kezdtem el szakorvosi képzésemet és a nőgyógyászati onkológia egyértelműen az érdeklődésem középpontjába került. Az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati Osztályán, Dr. Novák Zoltán elismert nőgyógyászati daganatsebész mellett dolgozva fiatal korom ellenére jelentős számú, sokszor súlyos állapotú páciens ellátását figyelhetem meg és legtöbb esetben én is az ellátó csapat tagja vagyok, ezáltal folyamatosan bővíthetem tapasztalataimat.  Képzésem a legkorszerűbb eljárásmódok és vizsgálatok eredményeinek követésével igyekszem kiegészíteni.  A nőgyógyászati daganatos megbetegedéseken belül különös érdeklődési területem a kolposzkópos vizsgálat, valamint a HPV fertőzés és annak talaján kialakult méhnyakszűrési rendellenességek, méhnyak daganatos megbetegedése.

  • méhnyakszűrés, HPV szűrés
  • méhnyakszűrési lelet értelmezése, tanácsadás, HPV oltás
  • kolposzkópia
  • mintavétel (biopszia) és kiegészítő vizsgálatok (biomarker vizsgálat)
  • már kialakult elváltozások komplett ellátása

Szakmai segítségemet és felügyeletemet Dr. Novák Zoltán végzi.

2016: Általános orvosi oklevél, Debreceni Egyetem

2023: Szülész nőgyógyász szakorvos

Dr. Nagyházi Orsolya

Dr. Nagyházi Orsolya

Szülész-nőgyógyász, klinikai orvos, HPV specialista

A Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvos karán végeztem Summa cum laude minősítéssel. Egyetemi tanulmányaim utolsó időszakában az egyetem Sebészeti Klinikáján végeztem tudományos munkát az intelligens sebészi szövet-meghatározó kés alkalmazásának témakörében, amely munkával OTDK (Országos Tudományos Diákköri Konferencia) tanulmányi versenyen I. helyezést értem el (XXXII. OTDK, Orvos- és Egészségtudományi Szekció, Klinikai orvostudományok/ Hasi, Mellkasi- és plasztikai sebészet, transzplantációs sebészet I. Tagozat).

A diploma megszerzését követően először a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgoztam, majd a budapesti Szent Margit Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el, ahol a szakorvosjelöltségemet töltöttem 2020 végéig.

  • Általános nőgyógyászati vizsgálatok, szűrések
  • Rendszertelen menstruáció
  • Vérzészavarok
  • Nőgyógyászati fertőzések
  • Várandósgondozás
  • Fogamzásgátlási tanácsadás

szülész-nőgyógyász szakorvos
[ 27/11/2020 ]

általános orvos
Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar [ 2009 – 2015 ]
Cím: Debrecen (Magyarország)

nguyen-thu

Dr. Nguyen Thu Hong

Inszeminációs/ lombikbébi program kiegészítő kezelése akupunktúrával

Időpontfoglalás:

Nyugati általános orvosként diplomáztam a Hanoi Orvostudományi Egyetemen, Vietnamban. Kórházakban végzett munkám és gyakorlataim során rájöttem, hogy a betegeknek valóban szükségük van kiegészítő kezelésekre, amely felerősíti az öngyógyító képességüket, így jobb eredményeket képesesnek elérni, illetve gyorsabban gyógyulnak. Ezért a Hagyományos Kínai Orvoslásra is szakosodtam, különösen az akupunktúrára. Az akupunktúra a TCM kulcseleme, amely fokozza a test energiaáramlását, és ezáltal segíti öngyógyító képességének helyreállítását, úgy, hogy közben nincs mellékhatása. Úgy gondolom, hogy a nyugati orvoslás és az akupunktúra együttes alkalmazása a legoptimálisabb kezelés a betegek számára.

Közel 10 éves tapasztalatom van az akupunktúra és az fonalbeültetés területén. Fő szakterületeim: nőgyógyászati ​​és meddőségi problémák, depresszió, pánikbetegség, elhízás, pajzsmirigy működési problémák. Évekig dolgoztam a Hanoi kórházakban és a Vietnami Rehabilitációs intézetben, Budapesten. Jelenleg a Vietkimhong Klinikán dolgozom akupunktúrás szakorvosként. Gyakran kezelek termékenységi problémákkal küzdő párokat, különösen az endometriózisban, petefészekcisztákban, PCOS-ban, egyéb hormon problémákban szenvedő nőket, és azokat, akik természetes kezelési módszereket akarnak használni a teherbeesés érdekében. Az akupunktúrás kezelés mellett gyakran személyre szabott tanácsokat is adok a betegeimnek az egészséges életmódról.

  • inszeminációs/ lombikbébi program kiegészítő kezelése akupunktúrával
  • meddőség
  • hormonzavarok
  • elhízás
  • pajzsmirigy működési problémák
  • depresszió, pánik

2020: A Hagyományos Kínai Orvoslás és kapcsolt technikái elmélete és gyakorlata szakképzés, Pécsi Egyetem Egészségtudományi Kar

2015-2020: Általános  orvosi diploma, Semmelweis Egyetem, Budapest, Hungary

2019: Tanúsítvány az Onkológia alapjairól Akupunktúra, IMS / Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York, NY 10021, USA

2015-2018: II. szintű fonalbeültetés, Vietnámi Rehabilitációs Intézet, Budapest, Magyarország

2015: Magas szintű akupunktúra képzés, Nemzeti Akupunktúra Kórház, Hanoi, Vietnám

2014: Hagyományos Kínai orvoslás poszt-graduális diploma Hanoi Orvostudományi Egyetem, Vietnám

2013: Erasmus, 3 éves képzés  Fenntartható Regionális Egészségügyi Rendszerben (Spanyolország, Magyarország, LitvániaÖ

2009: Általános  orvosi diploma, Hanoi Orvosi Egyetem, Vietnám

információ - bejelentkezés

H-P: 8:00 – 15:00

Bejelentkezéssel és a kivizsgálásokkal kapcsolaban hívjon bizalommal