Női és férfi termékenység, Endokrinológia, Nőgyógyászat

Címünk:
1051 Budapest, Arany János u. 33.
E-mail cím:
budapest@aranyklinika.hu

Aranyklinika Budapest I Női és férfi termékenység, Endokrinológia, Nőgyógyászat

babamozi
SZAKRENDELÉSEK
konzultáció I tanácsadás I kivizsgálás

SZAKRENDELÉSEK

NŐI ÉS FÉRFI TERMÉKENYSÉG

Nőgyógyász házaspárként hoztuk létre rendelőnket, miután több évet Svájcban dolgoztunk. Elhatároztuk, hogy az ott megszokott szakmai perfekcionizmus mellett megőrizzük azt a családias légkört és emberközpontú szemléletet, amelyben dolgozni szeretünk. Érdeklődésünknek és specializációnknak megfelelően elsősorban meddőségi kivizsgálással és kezeléssel, endometriózis diagnosztikával és terápiával, valamint nőgyógyászati daganatokkal, illetve azok megelőző állapotaival foglalkozunk. Annak érdekében, hogy a hozzánk forduló pácienseknek holisztikus, teljes ellátást tudjunk nyújtani, meghívtunk kíválóan képzett és betegcentrikus gondolkodású kollégákat, hogy együtt csapatban folytassuk a munkát. Ennek megfelelően urológiával, andrológiával, endokrinológiával, dietetikával bővült profilunk. Szakértő csoportunk célja, hogy minél hamarabb felállítsuk a diagnózist, a férfit és a nőt együtt kezelve személyre szabott terápiás tervet alakítsunk ki.

Meggyőződésünk, hogy sikeres kezelésekhez a tényeken alapuló, gondos, nyugat-európai orvosi hozzáállás szükséges, amellett nagyon fontos a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód, illetve van helye az alternatív kezeléseknek is (akupunktúra). Holisztikus szemléletű kezelést végzünk: kicsi csapat, minőségi munka, megfelelő gondosság, hatékony kommunikáció.

Szakrendelések az Aranyklinika Budapestnél

meddőségi kivizsgálás

Komplex meddőségi kivizsgálás

A meddőség kivizsgálása rendkívül összetett. Szükség van mindkét fél teljes funkcionális, endokrinológiai és anatómiai vizsgálatára.

BŐVEBBEN
férfiak kivizsgálása

Férfiak kivizsgálása, andrológia, urológia

A férfiak célirányos kivizsgálása a meddőségi kezelés elengedhetetlen része, mely spermavizsgálatból és egy andrológiai konzultációból áll.

BŐVEBBEN
spermavizsgálat

Spermavizsgálat

A spermavizsgálat a férfi fogamzóképesség megítélésének alapvizsgálata, melynek során az ondóminta makroszkópos és mikroszkópos vizsgálatát végezzük.

BŐVEBBEN
endokrinológia-pajzsmirigy

Endokrinológia és pajzsmirigy betegségek

Amennyiben a hormonális egyensúly felbomlik, meddőség és egyéb, súlyos megbetegedés alakulhat ki, mint például a pajzsmirigy alulműködés, Addison kór, hypertonia.

BŐVEBBEN
pcos ambulancia

PCOS
Ambulancia

A PCO szindróma és a gyakran velejáró inzulinrezisztencia komplex kezelést igényel. A kezelés alapja a szigorú diéta, rendszeres mozgás, életmódterápia.

BŐVEBBEN
endometriozis-700x500

Endometriózis kivizsgálása és kezelése

Az endometriózis fájdalmas menzeszt, és meddőséget is okozhat. Célunk a termékenység maximalizálása, és megőrzése úgy, hogy közben nem tesszük tönkre a petefészek funkciót.

BŐVEBBEN

Várandósgondozás

A magas kockázatú várandósságok gondozása (lombik kezelés után, endometriózisban szenvedő pácienseknél vagy méhszáj műtétet követően) szakterületünk.

BŐVEBBEN
babamozi

Babamozi-4D

A babamozi az élményszerzésről szól, azonban ettől függetlenül a magzat áttekintése, mérés, jóléti állapotának felmérése is megtörténik.

BŐVEBBEN
petefészek

Petefészek elváltozások kivizsgálása

Gyakori petefészek ciszta diagnosztizálása, mely nem igényel sok esetben beavatkozást. Kell műtét vagy sem? Ebben szeretnénk segítséget nyújtani.

BŐVEBBEN

Dietetika,
étrend beállítás

A meddőség oka lehet a nem megfelelő étkezés, helytelenül megválasztott diéta, a mozgás hiánya és a dohányzás.

BŐVEBBEN

HPV és kolposzkópos
centrum

A HPV fertőzés és annak talaján kialakult elváltozások diagnosztikája valamint kezelése két országosan elismert specialistánk külön érdeklődési területe.

BŐVEBBEN
petevezeték

Petevezeték-átjárhatósági vizsgálatok

Az általunk végzett ultrahangos petevezeték-átjárhatósági vizsgálat (HyCoSy) egy teljesen fájdalommentes átjárhatósági vizsgálat.

BŐVEBBEN
akupunktúra-medium

Akupunktúra

Az akupunktúra hatékonyan oldja a szorongást és a stresszt, így közvetett módon nő a várandósság esélye.

BŐVEBBEN

Laborvizsgálat

Az általános laborvizsgálat mellett elérhető a legkorszerűbb, meddőségre specifikus biomarkerek vizsgálata is.

BŐVEBBEN

Munkatársaink

Dr.Novák-Zoltán

Dr.Novák Zoltán

Szülész-nőgyógyász
aranyklinika-dóra

Dr. Vesztergom Dóra

Endokrinológus
Dr-Lukács-Edina

Dr. Lukács Edina

HPV specialista
aranyklinika-tamás

Dr. Takács Tamás

Urológus

információ - bejelentkezés

H-P: 8:00 – 15:00

Bejelentkezéssel és a kivizsgálásokkal kapcsolaban hívjon bizalommal